MARKETING-CONSULTING

 Nasim ekskluzivcima prije svega (pjevacima koji snimaju I izdaju  CD u saradnji sa ESSO MUSIC PRODUCTIONS LLC) u sklopu “paketa usluga” u smislu izvrsne produkcije pomazemo I osmisljavamo vrstu I obim usluga estradnog marketinga  u svrhu sto afirmativnije promocije I predstavljanja lika I djela izvodjaca. Predlazemo ili preuzimamo kompletnu realizaciju marketinga.

Takodjer u skladu sa zeljama I mogucnostima izvodjaca  vrsimo kontakt oko eventualnog publiciranja – izdavanja projekta  za neku od diskografskih kuca u Evropi,prije svega u BiH,Srbiji I Hrvatskoj,posredujemo u kontaktima sa TV stanicama,printanim I elektronskim medijima , dostavljamo im materijale,vrsimo kontrolu ispunjenja dogovorenih obaveza istih prema izvodjacu.

Napominjemo da imamo sirok dijapazon kontakata I kvalitetne saradnje sa vecinom  izdavackih kuca,TV I RADIO STANICA,printanih medija,VIDEO PRODUKCIJA kao I znacajnih pojedinaca iz svijeta show biznisa sa prostora ex Yu.

USA VIZE – PRIVREMENE RADNE DOZVOLE

S obzirom na clanstvo izvrsnog producenta (Esso Bestija) u AFM koja USA Imigration office daje  misljenje o opravdanosti dobijanja USA muzicke vize I privremene radne dozvole za koncertnu djelatnost na teritoriji USA ,nas pravni zastupnik (Advokatska kancelarija) je u mogucnosti  odradjivanja svih administrativnih poslova vezanih za dobijanje USA  ulaznih radnih viza za pojedice I grupe .

Takvima u dogovoru,zavisno od interesa,mozemo pomoci oko organizacije nekih nastupa,pruziti logistiku oko opreme (ozvucenja),posredovati u kontaktu sa muzicarima itd itd,zavisno o potrebama I interesu.